Logo Raalte
Ontwerpbestemmingsplan ‘Berkendijk 4 en 13a te Heino, correctieve herziening', Raalte

Burgemeester en wethouders van de gemeente Raalte maken bekend dat vanaf donderdag 4 juni 2015 tot en met woensdag 15 juli 2015 het ontwerpbestemmingsplan ‘Berkendijk 4 en 13a te Heino, correctieve herziening' met bijbehorende stukken ter inzage ligt. De stukken zijn te raadplegen op:

De bronbestanden zijn beschikbaar op http://ruimtelijkeplannen.raalte.nl/plannen/NL.IMRO.0177.BP20140010/NL.IMRO.0177.BP20140010-0001/

Op 29 september 2011 is het bestemmingsplan Berkendijk 4 te Heino vastgesteld die de basis legt voor de sloop van de landschapontsierende gebouwen op het perceel Berkendijk 4 en de bouw van een nieuwe woning met bijgebouw op het perceel Berkendijk 13a. In het onderzoek naar de afhandeling van het ingekomen planschadeverzoek heeft de planschadecommissie het college geadviseerd om onderdelen van het bestemmingsplan te wijzigen. Door middel van de correctieve herziening van het bestemmingsplan wordt de evenementenregeling bijgesteld en worden een aantal omissies hersteld. Deze omissies zijn opgesomd in hoofdstuk 2 van de toelichting bij het bestemmingsplan.

Het vaststellen van een exploitatieplan is niet nodig omdat dit bestemmingsplan geen plannen mogelijk maakt waarvoor een exploitatieplan hoeft worden opgesteld.

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Een schriftelijke zienswijze kan worden gestuurd naar de gemeenteraad van Raalte, Postbus 140, 8100 AC Raalte. Een mondelinge zienswijze kan uitsluitend worden ingebracht via het team Ruimte van de eenheid Realisatie. Hiervoor kan op dinsdag en vrijdag een afspraak worden gemaakt met Harm de Muinck, telefoon (0572) 347 799.

Naar boven