Logo Heeze-Leende
Kennisgeving beschikking Omgevingsvergunning Vlaamseweg 15 Sterksel kadastraal bekend Heeze, sectie H, nummer 972, Heeze-Leende

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Burgemeester en wethouders van Heeze-Leende maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een vergunning hebben verleend voor het mogen bewonen van de bedrijfswoning door derden die niets met het bedrijf te maken hebben (plattelandswoning).

De aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 4 juni 2015 tot en met 15 juli 2015 (tijdens de openingsuren) ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. De stukken zijn ook digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website (www.heeze-leende.nl)

Belanghebbenden die tegen het ontwerpbesluit zienswijzen hebben ingediend en belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest om zienswijzen in te dienen kunnen, binnen zes weken na de dag waarop deze beschikking ter inzage is gelegd, schriftelijk in beroep gaan bij de rechtbank Oost-Brabant, Postbus 90 125, 5200 MA. Het beroepschrift moet door de indiener worden ondertekend en bevat tenminste naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep zich richt en de gronden van het beroep. Voor het in behandeling nemen van een beroepschrift dienen griffierechten te worden betaald. Als beroep is ingesteld, kan – indien gelet op de betrokken belangen onverwijlde spoed dat vereist -tevens een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de genoemde rechtbank.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

De beschikking wordt na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikking wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven