Logo Heerhugowaard
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning ten behoeve van nieuwbouw aan de Middenweg 27 te Heerhugowaard

Omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Heerhugowaard maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de voorschriften van het bestemmingsplan Heerhugowaard Zuidoosthoek voor het:

  • Bouwen;

  • Kappen;

  • Handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening (afwijken bestemmingsplan) ten behoeve van de toekomstige bouw van maximaal 20 woningen;

Zienswijze

De aanvraag omgevingsvergunning met ontwerpbesluiten en bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 3 juni 2015 zes weken ter inzage.

U kunt de stukken op de volgende locatie inzien:

Gemeentehuis (bij de receptie), Parelhof 1, openingstijden: maandag t/m donderdag van 10.00 tot 17.00 uur en vrijdag van 10:00 tot 20.00 uur.

Gedurende bovengenoemde termijn kan voor de ontwerp omgevingsvergunning een ieder naar keuze schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard.

Indien u dit schriftelijk wilt doen, dient u uw zienswijze te richten aan het college van burgemeester en wethouders van Heerhugowaard, Postbus 390, 1700 AJ Heerhugowaard. Mondeling kunt u uw zienswijze kenbaar maken bij de behandelende ambtenaar, mevr. I. Zwollo, tel: 072-5755587.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft.

Crisis- en herstelwet

Op het voorgenomen besluit is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit houdt onder andere in dat een mogelijk beroep versneld zal worden behandeld.

23SRO08s

Naar boven