Logo Borne
Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Woongebied Borne Midden, herziening Oude Hengeloseweg 87b, Borne

De gemeenteraad van Borne heeft in zijn vergadering van 16 december 2014 het bestemmingsplan Woongebied Borne Midden, herziening Oude Hengeloseweg 87b gewijzigd vastgesteld.

Het bestemmingsplan Woongebied Borne Midden, herziening Oude Hengeloseweg 87b voorziet in de realisatie van één woning.

Bij de vaststelling van het bestemmingsplan zijn ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan Woongebied Borne Midden, herziening Oude Hengeloseweg 87b de volgende wijzigingen op de verbeelding en in de regels aangebracht:

  • In de plantoelichting en de verbeelding wordt de bouwhoogte gewijzigd in 9 meter;

  • De vooroverlegreactie van de provincie op het ontwerpbestemmingsplan wordt opgenomen in de plantoelichting;

  • Paragraaf 5.10 (Kabels en leidingen) van de plantoelichting wordt inhoudelijk aangepast;

  • Paragraaf 3.2.2 (Parkeren) van de toelichting en artikel 4.2.1 sub g van de regels wordt aangepast zodat twee parkeerplaatsen op eigen terrein moeten worden aangelegd;

  • Op de verbeelding wordt de bestemming Tuin verruimt langs een deel van de erfgrens;

  • Ambtshalve is de naamgeving van het bestemmingsplan gewijzigd, het woord ‘herziening’ is toegevoegd. De naamgeving is dan als volgt: Bestemmingsplan Woongebied Borne Midden, herziening Oude Hengeloseweg 87b;

  • Verder zijn nog enkele tekstuele aanpassingen gedaan ter bevordering van de leesbaarheid.

Inzage

Het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 16 januari 2015 t/m 27 februari 2015 bij de publieksbalie van het gemeentehuis. Het bestemmingsplan kunt u inzien op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0147.BpWBMhz001-vg01. De digitale bestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://ruimtelijkeplannen.borne.nl/NL.IMRO.0147.BpWBMhz001-vg01

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend over het ontwerpbesluit en belanghebbenden die geen zienswijze over het ontwerpbesluit hebben ingediend, maar aan wie dit redelijkerwijs niet kan worden verweten, kunnen beroep instellen tegen dit besluit. U kunt van 17 januari 2015 t/m 27 februari 2015 beroep instellen door een brief te sturen naar de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Het beroepschrift moet ondertekend zijn en in ieder geval de naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep bevatten. Ook dient een kopie van het bestreden besluit te worden meegestuurd. Hiervoor is griffierecht verschuldigd.

U kunt ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Voorlopige voorziening

Als u beroep instelt blijft het besluit geldig. Wilt u dat het besluit wordt geschorst? Dan kunt u bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State vragen om een voorlopige voorziening. U kunt uw verzoek sturen naar de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Let er op dat u een kopie van het beroepschrift meestuurt. Voor dit verzoek moet u griffierecht betalen. U krijgt hierover een brief van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

U kunt ook digitaal om een voorlopige voorziening vragen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven