Logo Noordwijkerhout
Gewijzigd bestemmingsplan Oosterduinse Meer, Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat vanaf woensdag 21 januari 2015 het bestemmingsplan “Oosterduinse Meer” (NL.IMRO.0576.BP201300024-005) en de daarbij behorende stukken gedurende zes weken ter inzage ligt.

Raad van State

Het bestemmingsplan “Oosterduinse Meer” is op 27 juni 2013 door de gemeenteraad vastgesteld. Tegen de vaststelling van dit bestemmingsplan is beroep ingesteld bij de Raad van State. Op 5 november 2014 heeft de Raad van State uitspraak gedaan in het beroep tegen de vaststelling van bestemmingsplan “Oosterduinse Meer”. De Raad van State heeft dat plandeel van het bestemmingsplan vernietigd dat betrekking heeft op de bestemming “Recreatie” ter plaatse van het bungalowpark. De Raad van State heeft verzocht om in het bestemmingsplan Oosterduinse Meer een overgangsregeling op te nemen voor die recreatiewoningen waarvoor een gedoogbeschikking is afgegeven, omdat deze beschikking de periode van 10 jaar waarvoor het bestemmingsplan geldt overschrijdt. Het bestemmingsplan Oosterduinse Meer is op dit onderdeel aangepast en dit onderdeel is nu gereed om opnieuw in procedure te worden gebracht. Aangezien de rest van het bestemmingsplan reeds in werking is getreden kan alleen een zienswijze tegen deze wijziging worden ingediend.

U kunt het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken digitaal inzien via ruimtelijkeplannen.nl onder identificatiecode NL.IMRO.0576.BP201300024-005. Ook kunt u het plan inzien in de hal van het gemeentehuis aan de Herenweg 4. Heeft u na het inzien nog vragen, dan kunt u contact opnemen met de receptie van het gemeentehuis voor het maken van een afspraak.

Procedure

Vanaf woensdag 21 januari 2015 tot en met dinsdag 3 maart 2015 liggen het bestemmingsplan en de bijbehorende stukken gedurende openingstijden voor iedereen ter inzage in de hal van het gemeentehuis.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor iedereen de gelegenheid om schriftelijk of mondeling zijn zienswijze omtrent de wijziging in het bestemmingsplan kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het de gemeenteraad van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA te Noordwijkerhout. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welk onderdeel van de wijziging van het bestemmingsplan deze betrekking heeft.

Noordwijkerhout, 20 januari 2015

Naar boven