Logo Muiden
Gecoördineerde voorbereiding ontwerpwijzigingsplan en ontwerpbesluit omgevingsvergunning Herontwikkeling perceel Naardervaart 2 te Muiderberg, Muiden

Burgemeester en wethouders van Muiden maken ingevolge artikel 3.31 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat zij voornemens zijn om een wijzigingsplan overeenkomstig artikel 3.9a Wro vast te stellen. Dit wijzigingsplan wordt overeenkomstig paragraaf 3.6.1 Wro gecoördineerd met de omgevingsvergunningaanvraag.

De ontwerpbesluiten hebben betrekking op:

  • Naardervaart 2 te Muiderberg. Het betreft hier het realiseren van een nieuwe woning, het gebruiken van de huidige woning als bijgebouw en het slopen van alle opstallen van de voormalige hondenkennel.

Stukken ter inzage

De ontwerpbesluiten en de bijlagen liggen vanaf 29 mei 2015 gedurende zes weken tot en met 9 juli 2015 ter inzage tijdens de openingstijden in het gemeentehuis (Het Anker 2 te Muiden). Deze documenten (met identificatienummer NL.IMRO.0424.WP2801NAARDERV2014-0202) zijn tevens te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl en via de gemeentelijke website www.muiden.nl.

Zienswijzen

Tijdens de termijn van de terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen. Een zienswijze is een reactie op het ontwerpbesluit. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar burgemeester en wethouders van Muiden, Postbus 3, 1398 ZG Muiden. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Neemt u hiervoor telefonisch contact op met de gemeente Muiden: 0294 210210. Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en als men belanghebbende is.

Naar boven