Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwdorperweg ten westen van 33, Reeuwijk-Brug
Logo Bodegraven-Reeuwijk
Burgemeester en wethouders van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van donderdag 28 mei 2015, gedurende zes weken (dus tot en met woensdag 8 juli 2015) het ontwerpbestemmingsplan “Nieuwdorperweg ten westen van 33, Reeuwijk-Brug” ter inzage ligt.
Het plangebied ligt aan de Nieuwdorperweg ten westen van nummer 33. Het bestemmingsplan maakt de nieuwbouw van een woning mogelijk. Het college heeft besloten het ontwerpbestemmingsplan ter inzage te leggen.
Het ontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder op de volgende wijze ter inzage:
-digitaal via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl
(NL.IMRO.1901.NwdorperwegNaast33-BP40)
  • -
    digitaal als pdf-bestand op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl Wonen, leven en werken > Plannen en Projecten > Reeuwijk-Brug > Bestemmingsplannen in ontwikkeling;
  • -
    op papier (inclusief de onderliggende stukken) en digitaal tijdens de openingsuren in het Klantcontactcentrum (KCC) aan de Julianastraat 6 in Bodegraven (Bij Everts).
De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar gesteld op: http://bodegravenrwijk.gemeentedocumenten.nl
Gedurende de inzagetermijn kan een ieder zienswijzen indienen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan, naar keuze schriftelijk of mondeling. Schriftelijke zienswijzen dienen gericht te worden aan de gemeenteraad van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, Postbus 401, 2410 AK Bodegraven. Mondelinge zienswijzen kunnen naar voren worden gebracht tijdens openingstijden. Hiervoor dient een afspraak te worden gemaakt met de gemeente via telefoonnummer 0172-522522.
De gemeenteraad neemt een besluit over de vaststelling van het bestemmingsplan waarbij de eventueel ingediende zienswijzen zullen worden betrokken.
Naar boven