Logo Krimpenerwaard
Ontwerpbestemmingsplan Manege Veerstalblok 11 Gouderak, Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Manege Veerstalblok 11 Gouderak met ingang van woensdag 27 mei 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage.

Het bestemmingsplan voorziet in het vestigen van een manege en de realisatie van een bedrijfswoning, veldschuur en rijhal. Het plan is gesitueerd rondom de bestaande schuur aan het Veerstalblok 11 te Gouderak. Ten noorden van het plangebied ligt de Zuidwestelijke Randweg. Ten oosten van het plangebied ligt een natuurgebiedje. In westelijke richting liggen enkele woningen. In zuidelijke richting ligt het veenweidegebied van de Krimpenerwaard.

De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentekantoor te Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandeld ambtenaar. Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl -> inwoners -> bouwen en wonen -> bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BP1504BG001-ON01. Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk.

Naar boven