Logo West Maas en Waal
Ontwerpbesluit omgevingsvergunning hoek Wielstraat-Molenlaan te Beneden-Leeuwen, West Maas en Waal

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente West Maas en Waal maken bekend dat ze het voornemen heeft om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Het realiseren van 10 appartementen, plus bergingen en parkeren op de hoek Wielstraat – Molenlaan te Beneden-Leeuwen.

U kunt de desbetreffende stukken met ingang van 28 mei 2015 zes weken inzien bij de Infobalie van het gemeentehuis. Tijdens deze termijn kunt u een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente West Maas en Waal, Postbus 1 6658 ZG Beneden Leeuwen.

In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit de zienswijze betrekking heeft. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met mevrouw N. Straatman van het team Wonen en Milieu. Van de mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

Het ontwerpbesluit is in te zien via http://www.westmaasenwaal.nl/Wonen-en-leven/Wonen-en-Leven/BenedenLeeuwen-Hoek-Wielstraat-Molenlaan-Afwijkingsbesluit-ontwerp.htm

Beneden-Leeuwen, 27 mei 2015

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal, De secretaris, P.G. Arissen

de burgemeester, Th.A.M. Steenkamp

Naar boven