Logo Cuijk
Ontwerpbestemmingsplan ‘Cuijk, De Valuwe, fase 3 en 4’, Cuijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Cuijk maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Cuijk, De Valuwe, fase 3 en 4” en de daarop betrekking hebbende stukken vanaf 27 mei 2015 gedurende zes weken voor zienswijzen ter inzage worden gelegd.

Fasen 3 en 4 zijn de laatste gebieden van het Revitaliseringsplan De Valuwe te Cuijk. Het betreft het gebied tussen de Crusaatstede, Goudenrijderstede, De Valuwe en Vuurijzerstede/Robijnlaan. In dit gebied komen diverse soorten woningen en ook de wegenstructuur verandert enigszins. De Patakondreef en de Knapkoek worden doorgetrokken naar de Goudenrijderstede. Centraal in het gebied ligt een groot groen park.

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

  • digitaal op www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • digitaal (pdf) op www.cuijk.nl bij ‘Digitale Balie’ onder ‘Ruimtelijke plannen’ en ‘Kern Cuijk”;

  • analoog bij de Publieksbalie in het gemeentehuis en de bibliotheek te Cuijk tijdens openingstijden.

In de periode van woensdag 27 mei 2015 tot en met dinsdag 7 juli 2015 kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk een zienswijze naar voren brengen ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan.

Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Cuijk, Postbus 7, 5360 AA Grave. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling via telefoonnummer 0485-396 798.

Cuijk, 26 mei 2015

Burgemeester en wethouders van Cuijk, W.A.G. Hillenaar, burgemeester.

R.H.M.A. Rongen, secretaris.

Naar boven