Logo Maastricht
Terinzagelegging ontwerpomgevingsvergunning/projectafwijkingsbesluit Bergerstraat ongenummerd, Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat, de ontwerpomgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit betreffende locatie Bergerstraat ongenummerd,voor de duur van zes weken ter inzage ligt. Er wordt geen exploitatieplan mede vastgesteld.

Op 17 november 2014 is een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen betreffende het bouwen van een woning aan de Bergerstraat ongenummerd en het aanpassen van de bestaande in -en uitrit. Deze aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer 14-1661WB/14-1638WBW. De Bergerstraat is gelegen in de woonwijk Scharn te Maastricht. Het ontwerp van de omgevingsvergunning omvat ondermeer een ontwerpprojectafwijkingsbesluit.

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen:

Met ingang van 1 juni 2015 liggen de ontwerpomgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit en de bijbehorende stukken ter inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht. Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.ovBergerstraat-ow01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website:

www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl onder vermelding van ‘Aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, zienswijzen ontwerpomgevingsvergunning/PAB ‘Bergerstraat ongenummerd’. Mondeling kan op donderdag 25 juni 2015 van 16.00 uur tot 18.00 uur of op dinsdag 7 juli 2015 van 9.00 uur tot 11.00 uur. Maak een afspraak uiterlijk 24 uur voor de dag van uw keuze met dhr. P. Nutters, telefoonnummer 043-3505038 of per email peter.nutters@maastricht.nl. Het gesprek vindt plaats in Mosae Forum.

Maastricht, 29 mei 2015

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De Secretaris, P.J. Buijtels

De burgemeester, O. Hoes

Naar boven