Logo Noordwijkerhout
Ontwerp uitwerkingsplan De Egelantier, Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, ingevolge artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat vanaf woensdag 27 mei 2015 het “ontwerp uitwerkingsplan De Egelantier” gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Het “ontwerp uitwerkingsplan De Egelantier” is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0576.UP201400001-0001)

Ligging plangebied en omschrijving plan

In het “ontwerp uitwerkingsplan De Egelantier” wordt toepassing gegeven aan de uitwerkingsverplichtingen uit het bestemmingsplan “De Egelantier”.

Het uitwerkingsplan heeft tot doel om een planologische titel te verschaffen voor verlening van een omgevingsvergunning voor tien grondgebonden woningen naast de brede school De Egelantier. Bij vaststelling van het bestemmingsplan “De Egelantier” was er nog geen concreet bouwplan beschikbaar, daarom werden de woningen in dat bestemmingsplan opgenomen als “Uit te werken bestemming”. De “Uit te werken bestemming” worden uitgewerkt naar “Wonen”, “Tuin” en “Verkeer”.

Procedure

Vanaf woensdag 27 mei tot en met dinsdag 7 juli 2015 ligt het ontwerp uitwerkingsplan “De Egelantier met bijbehorende stukken gedurende openingstijden voor iedereen ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis.

Gedurende de termijn van zes weken bestaat voor belanghebbenden de gelegenheid om schriftelijk of mondeling hun zienswijze omtrent het ontwerp uitwerkingsplan kenbaar te maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van Noordwijkerhout, Postbus 13, 2210 AA Noordwijkerhout. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van het uitwerkingsplan deze betrekking heeft.

Noordwijkerhout, 26 mei 2015

Naar boven