Logo Noordwijkerhout
Vastgesteld wijzigingsplan Westeinde 86, Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van Noordwijkerhout maken, ingevolge de artikelen 3.9a en 3.8 Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij het wijzigingsplan Westeinde 86 (NL.IMRO.0576.WP201400017-0003) heeft vastgesteld.

Ligging plangebied en omschrijving plan

Het wijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Westeinde 86. Directe aanleiding voor het wijzigingsplan is de functiewijziging van het agrarische perceel in het kader van de ruimte voor ruimte-regeling opgenomen in het bestemmingsplan Buitengebied 2005 inclusief 1e herziening. Met de sloop van het aanwezige glas en de agrarische bedrijfsbebouwing mag er op het perceel Westeinde 86 één extra woning worden gebouwd. De rest van het perceel krijgt de bestemming Agrarische doeleinden zonder bebouwing.

Ter inzagelegging

Het wijzigingsplan ligt gedurende zes weken, van woensdag 27 mei tot en met dinsdag 7 juli 2015 gedurende openingstijden van het gemeentehuis ter inzage bij de receptie. Het wijzigingsplan is ook digitaal beschikbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl

Gedurende deze termijn van 6 weken kan tegen het besluit van ons college door belanghebbenden schriftelijk beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE ’s-Gravenhage. Belanghebbenden zijn in dit geval degenen aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijze bij de gemeenteraad heeft ingediend. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Ingeval van onverwijlde spoed kan, binnen de beroepstermijn, een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Het vaststellingsbesluit treedt in dat geval niet in werking voordat op dat verzoek is besloten.

Naar boven