Ontwerp-wijzigingsplan‘Ceintuurweg Sint-Michielsgestel’
Logo Sint-Michielsgestel
Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp-wijzigingsplan ‘Ceintuurweg
Sint-Michielsgestel’ ter inzage wordt gelegd. Dit wijzigingsplan betreft de locatie van de voormalige brandweerkazerne.
In het bestemmingsplan ‘Centrum Sint-Michielsgestel 2010’ is de bevoegdheid voor burgemeester en wethouders opgenomen om, met toepassing van artikel 3.6, lid 1 sub a van de Wet ruimtelijke ordening, de bestemming te wijzigen ten behoeve van woningen en/of maatschappelijke voorzieningen. De gemeente heeft het voornemen op deze locatie een kavel uit te geven met daarop de mogelijkheid om één vrijstaande woning, een twee-onder-een-kap woning of twee geschakelde woningen te bouwen. Er kunnen niet meer dan 2 woningen worden gebouwd.
Inzage en zienswijzen
Van vrijdag 29 mei tot en met donderdag 9 juli 2015 ligt het ontwerp-wijzigingsplan met bijbehorende stukken en het ontwerp-vaststellingsbesluit voor een ieder ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Meanderplein 1 in Sint-Michielsgestel. Buiten de reguliere openingstijden is inzage op afspraak mogelijk. Daarvoor kunt u bellen naar de centrale balie (073 553 11 11).
Het digitale ontwerp wijzigingsplan kunt u via diverse zoekopties (via kaart, adres of ID-nummer NL.IMRO.0845.WP2015SMGCENTRP106-ON01 raadplegen en downloaden op de website www.ruimtelijkeplannen.nl of via de volgende directe link/weblocatie:
Binnen genoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel, postbus 10.000, 5270 GA Sint-Michielsgestel. Voor informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer J. Roozen, bereikbaar op het telefoonnummer (073) 553 16 30.
 
Burgemeester en wethouders van Sint-Michielsgestel,
28 mei 2015.
Naar boven