Besluit omgevingsvergunning Hogeweg 161 Limmen
Logo Castricum
Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat de omgevingsvergunning voor de bouw van een nieuwe woning op het perceel Hogeweg 161 te Limmen is verleend bij besluit van 6 mei 2015. De bestaande woning wordt gesloopt.
Het besluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken ligt vanaf 27 mei 2015 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan-identificatienummer: NL.IMRO.0383.OVL15Hogeweg161-VS01.
Beroep
Een belanghebbende kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 251, 1800 BG Alkmaar). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.
Voorlopige voorziening
De werking van een besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (postbus 251, 1800 BG Alkmaar); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.
Burgemeester en wethouders van Castricum
27 mei 2015
Naar boven