Logo Barendrecht
Ontwerpbeschikking omgevingsvergunning, ontwerpbesluit hogere waarden en ontwerpbesluit geen exploitatieplan vaststellen, Dorpsstraat-Oost 1, Barendrecht

Burgemeester en wethouders van Barendrecht maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

  • Dorpsstraat-Oost 1 (B20140930), voor het oprichten van een zorgvilla en strijdig gebruik bestemmingsplan.

Ten behoeve van de ontwerpbeschikking is door het college tevens een ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder opgesteld. Er wordt geen exploitatieplan vastgesteld, omdat de plankosten middels een anterieure overeenkomst anderszins verzekerd zijn.

De aanvragen, de ontwerpbeschikkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 22 mei 2015 tot en met 2 juli 2015 ter inzage bij het Servicecentrum in het gemeentehuis, Binnenhof 1.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan burgemeester en wethouders van Barendrecht, Postbus 501, 2990 EA BARENDRECHT. In deze periode kunnen ook zienswijzen mondeling worden ingebracht. Hiervoor wordt een hoorzitting georganiseerd na afspraak met bovengenoemd college.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.

Naar boven