Logo Wormerland
Planologische vrijstellingsprocedure Leeghwaterweg 5 te Wijdewormer, Wormerland

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de vrijstellingsregeling als bedoeld in artikel 19 lid 1 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening te starten voor het realiseren van een hotel met vergaderruimte, fitnessruimte, fietsverhuur en restaurant nabij Leeghwaterweg 5 te Wijdewormer. Het plangebied wordt ingeklemd tussen de A7, Leeghwaterweg en een watergang van de polder.

Inzage: De stukken kunnen met ingang van 28 mei 2015 gedurende een periode van 6 weken tot 9 juli 2015 worden ingezien in het gemeentehuis van Wormerland, postbus 20 1530 AA Wormer en op de website http://www.wormerland.nl/leefomgeving/bekendmakingen_ruimtelijke_ordening/vrijstellingen.

Zienswijzen: Gedurende bovengenoemde termijn van terinzageligging (van 28 mei tot 9 juli 2015) kan een ieder schriftelijk zienswijzen tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de gemeenteraad van Wormerland aan de Koetserstraat 3 te Wormer. Dit kan ook mondeling op afspraak met het taakveld Ruimtelijke Ordening, telefoon: 075-651 21 00.

Naar boven