Logo Nunspeet
Ontwerpwijzigingsplan Hullenkant 41 in Elspeet, Nunspeet

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet hebben het voornemen het bestemmingsplan Buitengebied 2010 voor het perceel Hullenkant 41 in Elspeet met toepassing van artikel 3.6, lid 1, sub a van de Wet ruimtelijk ordening te wijzigen. De wijziging voorziet in functieverandering. Op het perceel Hullenkant 41 was voorheen een kwekerij gevestigd. Deze activiteiten zijn gestaakt. De bedrijfswoning wordt bestemd tot burgerwoning, een schuur wordt teruggebracht tot 75 m2 en alle overige bedrijfsbebouwing wordt gesloopt.

Met ingang van woensdag 27 mei 2015 ligt in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis gedurende een termijn van zes weken voor eenieder het ontwerpwijzigingsplan en de daarbij behorende stukken ter inzage. Het ontwerpwijzigingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl/actueel en www.ruimtelijkeplannen.nl (IMRO 0302.NR.W01012-ow01).

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan eenieder zijn of haar zienswijze schriftelijk of mondeling naar voren brengen bij burgemeester en wethouders van de gemeente Nunspeet, Postbus 79, 8070 AB Nunspeet. Als u gebruik wil maken van de mogelijkheid uw zienswijze mondeling naar voren te brengen, kunt u contact opnemen met het team Ruimtelijke Ontwikkeling via het doorkiesnummer (0341) 25 99 11.

Naar boven