Logo Oud-Beijerland
Ontwerpomgevingsvergunning Stougjesdijk 243 ter inzage, Oud-Beijerland

Burgemeester en wethouders van Oud-Beijerland maken bekend dat zij het voornemen hebben om, met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo), af te wijken van het geldende bestemmingsplan ter plaatse van Stougjesdijk 243 voor de bouw van twee vrijstaande woningen met erfbebouwing. De op het betreffende perceel aanwezige woning en loods worden gesloopt en vervangen door twee vrijstaande woningen met bijbehorende erfbebouwing.

Ter inzage

Op grond van artikel 3.10 van de Wabo ligt de ontwerpomgevingsvergunning met bijbehorende stukken, waar onder de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing met ingang van zaterdag 23 mei 2015 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, W. van Vlietstraat 6 in Oud-Beijerland.

Digitaal zijn de stukken (met uitzondering van de bouwtekeningen) te raadplegen op www.oud-beijerland.nl (onder actueel → bekendmakingen → aangevraagde omgevingsvergunningen).

Indienen zienswijze

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder een zienswijze (bij voorkeur schriftelijk) naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunt u indienen bij het college van burgemeester en wethouders, Postbus 2003, 3260 EA Oud-Beijerland onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpomgevingsvergunning woningen Stougjesdijk 243’.

Informatie

Voor nadere informatie of het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met Marc Dorrepaal van afdeling Ontwikkeling (team Ruimtelijke Ontwikkeling), telefoon (0186) 64 66 59.

Naar boven