00134711 Kennisgeving ontwerpbeschikking Wet algemene bepalingen omgevingsrecht uitgebreide procedure
Logo Zuid-Holland
Burgemeester en wethouders van Alblasserdam maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en op basis van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht voornemens zijn de vergunning aan Schenk Papendrecht B.V., te verlenen. Het betreft de oprichting van een inrichting met de activiteiten milieu en het planologisch afwijken van het bestemmingsplan. De inrichting is gelegen aan Nieuwland Parc 113 te Alblasserdam. Bij de beslissing wordt
het belang van de bescherming van het milieu afgewogen.
 
De ontwerpbeschikking en andere ter zake zijnde stukken liggen van 4 juni 2015 tot en met 16 juli 2015 ter inzage in het gemeentehuis, Cortgene 2 te Alblasserdam.
De stukken kunnen worden ingezien:
- elke werkdag van 09.00 uur tot 12.00 uur en op woensdag van 09:00 uur tot 15:00 uur (doorlopend);
Indien u niet in de gelegenheid bent tijdens de openingsuren de stukken in te zien, kan na telefonische afspraak een ander tijdstip worden bepaald.
De stukken zijn ook digitaal in te zien en te downloaden op www.alblasserdam.nl en op de website www.ruimtelijkeplannen.nl.
 
Zienswijzen
Vanaf de dag van de ter inzage legging kan een ieder gedurende 6 weken schriftelijke of mondelinge zienswijzen inbrengen bij burgemeester en wethouders van Alblasserdam, namens dezen Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, Postbus 550, 3300 AN Dordrecht. Hierna zullen wij een definitief besluit opstellen waartegen belanghebbenden beroep kunnen instellen.
 
Voor het naar voren brengen van mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage ligging, met mevrouw K. van der Waal van de Omgevingsdienst Zuid-Holland Zuid, telnr. 078 - 770 2992.
Van mondeling naar voren gebrachte zienswijzen wordt een verslag gemaakt.
 
Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen de uiteindelijke beschikking kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen de ontwerpbeschikking en men belanghebbende is.
 
Deze kennisgeving staat ook op www.ozhz.nl.
 
Vergunningen en Meldingen

3 juni 2015

Naar boven