Logo Montfoort
Vaststelling wijzigingsplan ‘Rotonde N204 – Blokland’, Montfoort

Burgemeester en wethouders van Montfoort maken, ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat zij op 12 mei 2015 besloten hebben het wijzigingsplan ‘Rotonde N204 – Blokland’ (NL.IMRO.0335.WPRotondeBlokland-va01) vast te stellen.

Het wijzigingsplan ‘Rotonde N204 – Blokland’ omvat de kruising N204 – Blokland en directe omgeving. Het wijzigingsplan maakt de aanleg van een rotonde ter plaatse van deze kruising mogelijk. De aanleg van een rotonde is nodig om de verkeersveiligheid van dit kruispunt te verbeteren.

Het vaststellingsbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 27 mei 2015 gedurende zes weken ter inzage op het stadskantoor van Montfoort, Kasteelplein 5. Tevens kan het vastgestelde wijzigingsplan geraadpleegd worden via de gemeentelijke website: www.montfoort.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Tot en met dinsdag 7 juli 2015 kan tegen het besluit van burgemeester en wethouders beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Gedurende de beroepstermijn kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Tegen het vaststellingsbesluit kan beroep worden ingesteld door:

  • 1. Een ieder die tijdig bij burgemeester en wethouders een zienswijze kenbaar heeft gemaakt;

  • 2. Een belanghebbende die aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest een zienswijze tijdig kenbaar te maken bij burgemeester en wethouders.

Het wijzigingsplan ‘Rotonde N204 – Blokland’ treedt in werking op woensdag 8 juli 2015. Wanneer evenwel binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op dit verzoek is beslist.

Naar boven