Logo Uithoorn
Ontwerp van ‘Bestemmingsplan Vuurlijn 27’, Uithoorn

Burgemeester en wethouders van Uithoorn maken bekend dat het ontwerp van “Bestemmingsplan Vuurlijn 27” met ingang van vrijdag 29 mei 2015 t/m donderdag 9 juli 2015 ter inzage ligt.

Toelichting

Op 26 januari 2015 is een ruimte voor ruimte overeenkomst gesloten met initiatiefnemers voor het perceel aan de Vuurlijn 27.

Daarin is voor de gemeente als verplichting opgenomen om een bestemmingsplan in procedure te brengen waarmee de geldende bestemmingen voor het plangebied, zoals opgenomen in het bestemmingsplan Landelijk Gebied en het bestemmingsplan Landelijk Gebied 1e herziening, worden aangepast aan de nieuwe situatie op het perceel en waarbij de bedrijfswoning een bestemming als burgerwoning krijgt en tevens zodanig dat initiatiefnemer de mogelijkheid krijgt om op de kavels aan de voorzijde langs de Vuurlijn twee woningen te realiseren.

Dit is in voorliggend ontwerp van Bestemmingsplan Vuurlijn 27 verwerkt.

Ter inzage

Het ontwerp van “Bestemmingsplan Vuurlijn 27” ligt met ingang van vrijdag 29 mei 2015 t/m donderdag 9 juli 2015 ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan ter inzage in het gemeentelijk informatiecentrum in de hal van het gemeentehuis gedurende de openingstijden van het gemeentehuis en in het dorpshuis De Quakel, gedurende de openingstijden van het dorpshuis.

Indienen zienswijze

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van de gemeente Uithoorn, postbus 8, 1420 AA Uithoorn. De gemeenteraad zal met inachtneming van eventuele zienswijzen, een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan.

Uithoorn, 27 mei 2015

Naar boven