Voornemen verlening omgevingsvergunning met afwijking bestemmingsplan voor het verleggen van gasleidingen door de Gasunie.
Logo Coevorden
Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Coevorden is van plan om een omgevingsvergunning te verlenen voor:
  • 1.
    Het verleggen van een gasleiding nabij de kruising J.B. Hemelweg/ kanaal Coevorden-Zwinderen in Coevorden (zaaknummer 650-2015);
  • 2.
    Het verleggen van een gasleiding ongeveer 300-400 ten westen van het perceel Stieltjeskanaal 15 in Stieltjeskanaal (zaaknummer 710-2015).
Op deze aanvragen om omgevingsvergunning is de uitgebreide procedure als bedoeld in de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) van toepassing.
De ontwerp-omgevingsvergunningen en de aanvragen met de bijbehorende stukken liggen van donderdag 21 mei 2015 tot en met woensdag 1 juli 2015 ter inzage tijdens de openingsuren van het Hof van Coevorden, Kasteel 1 in Coevorden. Als u dat wilt kunt u een mondelinge toelichting op de stukken krijgen.
Een ieder die meent door het verlenen van de omgevingsvergunning in zijn/haar belang te worden getroffen, kan, gedurende de inzagetermijn, een zienswijze kenbaar maken bij het college van burgemeester en wethouders van Coevorden, Postbus 2, 7740 AA Coevorden.
 
Coevorden, 20 mei 2015.
 
Het college van B&W voornoemd,
B.J. Bouwmeester,
burgemeester.
M.N.J. Broers,
secretaris.
Naar boven