Logo Geldermalsen
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Busterweg 20 te Beesd’, Geldermalsen

Burgemeester en wethouders van Geldermalsen maken bekend, dat zij overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening (Wro) het wijzigingsplan “Busterweg 20 te Beesd” ongewijzigd hebben vastgesteld.

Met ingang van 22 mei 2015 ligt overeenkomstig artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht hiertoe voor zes weken ter inzage:

  • het Vastgestelde wijzigingsplan Busterweg 20 te Beesd;

  • het Vaststellingsbesluit.

Toelichting

Het wijzigingsplan heeft tot doel de planologische basis te leggen voor het wijzigen van de thans geldende agrarische bestemming naar de bestemming ‘Bedrijf’ met nadere aanduiding ‘hoveniersbedrijf’ op het perceel Busterweg 20 te Beesd.

Reageren

Gedurende de terinzagelegging van de planstukken (van 22 mei 2015 tot en met 2 juli 2015) kunnen belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij het college van B en W hebben ingediend, en belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze tegen het ontwerp hebben ingediend, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Het wijzigingsbestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak is ingediend, treedt het besluit echter niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven