Logo Twenterand
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Buitengebied herziening 2005 WP Tonnendijk 160’, Twenterand

Vastgesteld bestemmingsplan artikel 3.6.1.a Wro

Burgemeester en wethouders van Twenterand maken bekend dat zij op 12 mei 2015 het bestemmingsplan “Buitengebied herziening 2005 WP Tonnendijk 160” hebben vastgesteld.

Het wijzigingsplan heeft betrekking op de vestiging van een nieuw agrarisch bouwperceel ten behoeve van de vestiging van een melkrundveehouderij bedrijf op het perceel Tonnendijk 160 te Vroomshoop.

Ter inzage legging

U kunt het bestemmingsplan digitaal inzien via www.twenterand.nl onder ‘actueel – ter inzage’. Het papieren exemplaar ligt met ingang van 22 mei 2015 zes weken voor een ieder ter inzage tijdens de reguliere openingstijden in het gemeentehuis in Vriezenveen.

Beroepsmogelijkheden

Tijdens bovengenoemde termijn van ter inzage legging kan tegen het bestemmingsplan beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die tijdig hun zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht;

  • belanghebbenden die aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht tijdig hun zienswijze bij het college van B&W naar voren hebben gebracht.

Het beroep moet schriftelijk worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA DEN HAAG. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de beroepstermijn. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven