Logo Krimpenerwaard
Ontwerpwijzigingsplan Beijerscheweg 65 in Stolwijk, Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpwijzigingsplan Beijerscheweg 65 met ingang van 26 mei 2015 gedurende zes weken voor iedereen tijdens de openingsuren ter inzage ligt in de hal van het gemeentekantoor, Dorpsplein 8 te Stolwijk.

Het bestemmingsplan voorziet in de splitsing van de bestaande woonboerderij in twee wooneenheden. Het plan is gesitueerd aan de Beijerscheweg 65 in Stolwijk.

Zienswijze

De desbetreffende stukken liggen met ingang van de dag volgend op de datum van bekendmaking zes weken ter inzage in het gemeentehuis. Het ontwerpwijzigingsplan kunt u ook bekijken via de gemeentelijke website www.krimpenerwaard.nl -> inwoners -> bestemmingsplannen Krimpenerwaard (bouwen en verbouwen) en op www.ruimtelijkeplannen.nl onder het volgende planidentificatienummer (plan-ID): NL.IMRO.1931.BPW1510BG002-ON01. Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders, postbus 51, 2820 AB Stolwijk.

Naar boven