Logo Putten
Vastgesteld wijzigingsplan ‘Westelijk buitengebied, Pasdijk 3’, Putten

Burgemeester en wethouders van Putten hebben op 7 april 2015 het wijzigingsplan "Westelijk Buitengebied, Pasdijk 3" ongewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp. Het wijzigingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming ‘Agrarisch’ naar de bestemming 'Wonen”.

U kunt het vastgestelde wijzigingsplan inzien van 21 mei tot 2 juli 2015 op werkdagen van 08.30 tot 12.30 uur in het gemeentehuis bij de afdeling Bouwen, Ruimtelijke ordening en Milieu. Op afspraak, telefoon (0341) 359 732, kunt u de stukken 's middags of op donderdagavond inzien bij de receptie van het gemeentehuis. Voor het beantwoorden van eventuele vragen kunt u een afspraak maken via hetzelfde telefoonnummer. Het wijzigingsplan is te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl met het planidentificatienummer NL.IMRO.0273.BPPasdijk3-VA01. Tevens is het ook als pdf-bestand te bekijken op de gemeentelijke website www.putten.nl > direct naar > bestemmingsplannen.

Binnen de periode dat het gewijzigde vastgestelde wijzigingsplan ter inzage ligt, kunnen belanghebbenden tegen het wijzigingsplan beroep instellen van 22 mei tot 3 juli 2015 bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de

Voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven.

Naar boven