Logo Heerenveen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Kavels’ ter inzage, Heerenveen

Burgemeester en wethouders van Heerenveen maken bekend dat met ingang van donderdag 21 mei 2015, het ontwerpbestemmingsplan ‘Bedrijventerrein De Kavels’ gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt. Dit bestemmingsplan heeft betrekking op het bedrijventerrein De Kavels in Heerenveen en voorziet overwegend in een actuele beheersregeling voor de bestaande situatie. Het bestemmingsplan legt hoofdzakelijk de bestaande situatie vast. Een uitzondering hierop vormt de bestaande bosstrook op de grens van het bedrijventerrein De Kavels en het Internationaal Bedrijvenpark Friesland (IBF). Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het herbestemmen van een deel van deze bosstrook als bedrijventerrein en voorziet tevens in de mogelijkheid om de bestemming van een deel van deze bosstrook te wijzigen in ‘bedrijventerrein’.

Inzage

digitaal

Het ontwerpbestemmingsplan kan digitaal worden ingezien op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website selecteert u het tabblad "bestemmingsplannen", waarna u de mogelijkheid heeft het ontwerpbestemmingsplan op te roepen via het invullen van de locatie, de naam of het planid-nummer (NL.IMRO.0074.BPNdekavels-OW01) van het ontwerpbestemmingsplan.

fysiek

Het ontwerpbestemmingsplan kan tevens gedurende de hiervoor genoemde termijn, tijdens openingsuren, worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis, Crackstraat 2 te Heerenveen.

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage ligging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

Schriftelijk

Schriftelijke zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan kunnen worden ingediend bij de gemeenteraad van Heerenveen, Postbus 15.000, 8440 GA HEERENVEEN.

Een zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam/handtekening en adres van de indiener, datum en redenen van de zienswijze. Het is niet mogelijk per e-mail een zienswijze kenbaar te maken.

Mondeling

Om mondelinge zienswijzen in te dienen kan contact worden opgenomen met de heer Steven Doelman op telefoonnummer 14 0513 (tijdens kantooruren) of per e-mail s.doelman@heerenveen.nl.

Naar boven