Logo Woerden
Coördinatieregeling ontwerp bestemmingsplan ‘Oortjespad’ en ontwerp besluit omgevingsvergunning, Woerden

Burgemeester en wethouders van Woerden maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 en 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van 21 mei 2015 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

  • 1. het ontwerpbestemmingsplan ‘Oortjespad’ met de planidentificatie "NL.IMRO.0632.BPOORTJESPAD2-bOW1" en

  • 2. de hieraan gerelateerde ontwerpomgevingsvergunning voor het uitbreiden van de bestaande bebouwing op het perceel Oortjespad 3 in Kamerik.

Plangebied en doel

Het recreatieterrein Oortjespad is gelegen ten noorden van het Oortjespad (Kamerik) aan de westzijde van de Ingenieurs Enschedeweg.

Het plan biedt ruimte om de bestaande horecavoorziening “Kameryck” op een goede wijze in te passen, inclusief uitbreiding. Het plan voorziet in het in stand houden van de kinderboerderij en het verruimen van de recreatiemogelijkheden. Nabij de kinderboerderij biedt het plan ruimte voor een tweede horecavoorziening.

Coördinatie

Artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening en de Coördinatieverordening Woerden 2012 maken het mogelijk dat de voorbereiding en bekendmaking van verschillende besluiten tegelijk wordt behandeld.

Inzien

Het ontwerpbestemmingsplan (bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding/plankaart), en de ontwerpomgevingsvergunning, met bijlagen, liggen met ingang van donderdag 21 mei 2015 tot en met woensdag 1 juli 2015 ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Blekerijlaan 14 te Woerden. Ook zijn de stukken in te zien bij het omgevingsloket (op afspraak).

Het bestemmingsplan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl. Daarnaast kunt u de stukken (bestemmingsplan samen met de ontwerpomgevingsvergunning) raadplegen op de website van de gemeente Woerden (www.woerden.nl > documenten en publicaties > bestemmingsplannen > bestemmingsplannen in voorbereiding).

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze indienen bij de Gemeenteraad van Woerden, p.a. Team Ruimtelijke plannen, Postbus 45, 3440 AA Woerden. Onder vermelding van 'bestemmingsplan Oortjespad’ verzoeken wij u in uw brief per onderdeel duidelijk te vermelden of uw zienswijze betrekking heeft op het ontwerpbestemmingsplan of op de ontwerpomgevingsvergunning. Een zienswijze op een ontwerpomgevingsvergunning wordt door burgemeester en wethouders behandeld. Zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan door de gemeenteraad. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 14.0348, de heer Alex Lacroix) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de inzagetermijn. U kunt geen zienswijzen indienen per e-mail. U kunt per procedure wel digitaal een “formulier zienswijze” indienen via de website www.woerden.nl. Hiervoor dient u in te loggen met uw DigiD inlogcode.

Naar boven