Logo Smallingerland
Ontwerp Paraplubestemmingsplan ‘regeling aan- en uitbouwen en bijgebouwen’, Smallingerland

Burgemeester en wethouders van Smallingerland maken bekend dat het ontwerp paraplubestemmingsplan "regeling aan- en uitbouwen en bijgebouwen" vanaf zaterdag 16 mei 2015 ter inzage ligt ten behoeve van zienswijzen.

Doel van het plan

Het ontwerp paraplubestemmingsplan voorziet in een aanpassing van de bestemmingsplanregeling aan-, uit, en bijgebouwen bij de woningen in de bebouwde kom van de gemeente Smallingerland. Daarnaast is een regeling opgenomen voor de woonbestemming in alle bestemmingsplan in Smallingerland. Dit betreft een aanpassing van de regeling voor aan- en uitbouwen bij woningen tot op de perceelsgrens.

Bekijken

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage:

Reageren

Gedurende de reactietermijn van zaterdag 16 mei tot en met vrijdag 26 juni 2015 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan indienen. Uw schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan: de gemeenteraad van gemeente Smallingerland, postbus 10.000, 9200 HA te Drachten. Voor meer informatie over het ontwerpbestemmingsplan of het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen, kunt u een contact opnemen met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512) 581 234.

ONTW/WD

Naar boven