Projectbesluit Koningsweg naast 74, Akersloot
Logo Castricum
Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het projectbesluit Koningsweg naast 74, Akersloot en het besluit hogere waarden voor geluid is verleend bij besluit van 16 december 2014. Het projectbesluit voorziet in het bouwen van twee woningen tussen de percelen Koningsweg 72 en 74 in Akersloot.
Het projectbesluit met de bijbehorende stukken en het besluit hogere waarden voor geluid liggen vanaf 21 mei 2015 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl onder plan identificatienummer: NL.IMRO.0383.PBA11Koningsweg74-VS01.
Beroep
Een belanghebbende kan binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd, een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 251, 1800 BG Alkmaar of via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht). Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.
Voorlopige voorziening
De werking van een besluit wordt door de indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Daarvoor kan, indien onverwijlde spoed dat vereist, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Holland, Sector Bestuursrecht (Postbus 251, 1800 BG Alkmaar of via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht); voorwaarde is dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek is griffierecht verschuldigd.
Burgemeester en wethouders van Castricum
20 mei 2015
Naar boven