Logo Amersfoort
Omgevingsvergunning Schothorsterlaan 94 onherroepelijk, Amersfoort

Inhoud van de vergunning

Burgemeester en wethouders van Amersfoort hebben met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3o van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) vergunning verleend voor het afwijken van het geldende bestemmingsplan voor het wijzigen van het gebruik van het bijgebouw op het perceel Schothorsterlaan 94 naar een zelfstandige woning.

Gevoerde procedure

De omgevingsvergunning en de daarbij behorende stukken hebben van 19 februari tot en met 1 april 2015 ter inzage gelegen, waarbij beroep kon worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland. Van deze gelegenheid is geen gebruik gemaakt. Daarmee is de omgevingsvergunning met ingang van 2 april 2015 onherroepelijk.

De omgevingsvergunning kan vanaf heden door iedereen worden ingezien bij het vergunningenloket in de publiekshal van het stadhuis, Stadhuisplein 1. Het digitale bestemmingsplan is voor iedereen te raadplegen via www.amersfoort.nl/bestemmingsplannen (klik op ‘zoeken in alle plannen (via de kaart)’ en vervolgens op ‘Schothorst’) of via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven