Logo Brielle
Ontwerpbesluiten ‘Burgemeester H. van Sleenstraat, 1e fase’, Brielle

Burgemeester en wethouders van Brielle maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat conform het op 10 februari 2015 vastgestelde coördinatiebesluit het ontwerpbestemmingsplan “burgemeester H. van Sleenstraat, 1e fase” en het ontwerpbesluit van de omgevingsvergunning ex artikel 2.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor het bouwen van een bouwwerk, zijnde het bouwen van 21 woningen, met ingang van vrijdag 15 mei 2015 gedurende 6 weken voor een ieder ter inzage ligt bij de afdeling VROM van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren (8.00 uur en 12.30 uur), Slagveld 36.

De ontwerpbesluiten hebben betrekking op de locatie van het Maerlant College aan de noordwestzijde van de burgemeester H. van Sleenstraat te Brielle. De onderhavige gronden hebben in het vigerende bestemmingsplan “Vesting” de bestemming ‘Maatschappelijk’. Met dit ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit voor de omgevingsvergunning wordt de ontwikkeling van 21 woningen mogelijk gemaakt in het voormalige schoolgebouw met een uitbreiding en langs de Clarissenstraat. Het plangebied is onderdeel van de ontwikkeling van maximaal 120 woningen in een zone langs de burgemeester H. van Sleenstraat, gelegen tussen de J. de Klerkstraat en de Clarissenstraat, welke is opgedeeld in vijf verschillende fasen.

Gedurende de periode van zes weken (van 15 mei 2015 tot en met 25 juli 2015) kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent de ontwerpbesluiten kenbaar maken bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, telefonisch een afspraak te maken met mevrouw G.N.B. van der Vlies van de afdeling VROM, 0181-471188. Zienswijzen die per e-mail worden ontvangen, worden niet in behandeling genomen. Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpbesluit zijn digitaal te raadplegen op www.brielle.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Naar boven