Logo Bloemendaal
Ontwerpomgevingsvergunning uitgebreide procedure Vogelenzangseweg 198, Bloemendaal

Burgemeester en wethouders van Bloemendaal maken bekend dat zij voornemens zijn om voor de volgende aanvraag, een omgevingsvergunning te verlenen voorbereid met de uitgebreide procedure en met toepassing van de uitgebreide buitenplanse afwijking als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo:

Vogelenzang

Vogelenzangseweg 198, verbouwen en uitbreiden woonhuis

De aanvraag, de ontwerpomgevingsvergunning en de overige bijbehorende stukken liggen met ingang van maandag 18 mei tot en met 26 juni 2015 gedurende zes weken op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur ter inzage bij de afdeling Bouwen en Wonen, Brouwerskolkweg 2, Overveen. Gedurende deze termijn kan een ieder naar keuze mondeling of schriftelijke zienswijzen inbrengen tegen de ontwerpomgevingsvergunning. Deze zienswijze moet uw naam, adres en registratienummer bevatten, en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, postbus 201, 2050 AE Overveen. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen, kunt u binnen voormelde termijn een afspraak maken met de afdeling Bouwen en Wonen, bereikbaar op telefoonnummer 023-5225711.

De bekendmaking van het ontwerpbesluit vindt plaats op 12 mei 2015 op de gemeentelijke website www.bloemendaal.nl, op 13 mei 2015 in de Staatscourant en op 21 mei 2015 in het huis-aan-huisblad Weekblad Zuid-Kennemerland. Ook kunt u het ruimtelijke plan vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl. Dit geldt niet voor (bouw)tekeningen.

Naar boven