Logo Nijmegen
Omgevingsvergunning (met gebruiksafwijkingsbesluit) ‘Oranjesingel 9’, Nijmegen

Het college van burgemeester en wethouders van Nijmegen heeft op 27 november 2014 een aanvraag om een omgevingsvergunning ontvangen van Onstenk beheer BV, G.J.H. Onstenk voor het realiseren van een zelfstandige woning op de 2e etage van het bestaande pand aan de Oranjesingel 9 te Nijmegen, kadastraal bekend, gemeente Nijmegen, sectie B, nummer 1670

De aanvraag is ingeboekt onder zaaknummer Z14.039735

Het betreft de volgende activiteiten:

  • A. Het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1 sub a Wabo)

  • B. het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, e.a. (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo)

Inzage

De definitieve omgevingsvergunning, met bijbehorende stukken, ligt van woensdag 13 mei 2015 tot en met woensdag 24 juni 2015 ter inzage bij de Informatiebalie in de Stadswinkel, Mariënburg 75 te Nijmegen.

Daarnaast is het onderdeel dat de activiteit ‘het gebruiken van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan, een beheersverordening, e.a. (artikel 2.1, lid 1, sub c Wabo)’ betreft, digitaal als pdf bestand te raadplegen op de gemeentelijke website: http://www2.nijmegen.nl/gemeente/inspraak

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen de verleende vergunning kan van woensdag 13 mei 2015 tot en met woensdag 24 juni 2015 bezwaar worden ingesteld door belanghebbenden die het er niet mee eens zijn.

Het besluit wordt na afloop van de bezwaartermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn bezwaar is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. Het besluit wordt niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist.

Het bezwaarschrift moet in tweevoud worden ingediend bij het college van burgemeester en Wethouders, bureau JZ 21, postbus 9105, 6500 HG Nijmegen.

Het verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank te Arnhem. Het postadres van de rechtbank is: Rechtbank Gelderland, team bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem.

Een dergelijk verzoek, gericht aan de voorzieningenrechter, dat u pas kunt indienen nadat u een bezwaarschrift heeft ingediend, dient eveneens de bovenstaande gegevens te bevatten. Bij het verzoek moet een afschrift van het bezwaarschrift worden overlegd. De rechter beoordeelt het verzoek en doet vervolgens uitspraak. Het verzoek kan ook digitaal worden ingediend via het digitaal loket op http://loket.rechtspraak.nl/. Hiervoor is een elektronische handtekening (DigiD) nodig.

Naar boven