Logo Nijkerk
Procedure hogere grenswaarden Appartementengebouw Koninginneweg-Westerdorpsstraat, Hoevelaken, Nijkerk

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken bekend dat een ontwerpbesluit hogere grenswaarden in het kader van de Wet geluidhinder ter inzage komt te liggen.

De ontwerp omgevingsvergunning Appartementengebouw Koninginneweg-Westerdorpsstraat, Hoevelaken voorziet in het planologisch mogelijk maken van twaalf appartementen op de hoek van de Koninginneweg en Westerdorpsstraat in Hoevelaken. Uit het voor dit plan uitgevoerde akoestisch onderzoek blijkt dat vanwege wegverkeer op de Westerdorpsstraat, Koninginneweg en de Rijksweg A1 bij een aantal woningen een overschrijding van de voorkeursgrenswaarde aan de orde is en een procedure hogere grenswaarden gevolgd dient te worden.

Het ontwerpbesluit hogere grenswaarden ligt vanaf donderdag 14 mei 2015 gedurende zes weken ter inzage. Het is in te zien in de Publiekswinkel van het Stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk, uitsluitend na telefonische afspraak via telefoonnummer 14 033. Het ontwerpbesluit is tevens te raadplegen via www.nijkerk.eu (Ruimtelijke plannen).

Gedurende de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan een ieder naar keuze digitaal (wat de voorkeur heeft), schriftelijk of mondeling een zienswijze naar voren brengen. Op de website van de gemeente Nijkerk vindt u een digitaal formulier onder de publicatie van het ontwerpbesluit hogere waarden.

Een schriftelijke zienswijze dient men te richten aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondeling een zienswijze in te brengen kan tijdens werkdagen contact opnemen met de afdeling Maatschappelijke en Ruimtelijke Ontwikkeling via 14 033

Naar boven