Regeling van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 9 januari 2015, 2015-0000001903, houdende de wijziging van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit directie Financieel- Economische Zaken 2013

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op de artikelen 3, eerste lid, onderdeel k, en 11, van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit secretaris-generaal SZW 2009;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit directie Financieel-Economische Zaken 2013 wordt als volgt gewijzigd:

A

Artikel 5 komt te luiden:

Artikel 5

  • 1. Het hoofd van de afdeling Voorzieningen en Uitvoering is verantwoordelijk voor het toetsen van beleidsvoorstellen op budgettaire gevolgen en financieel-economische aspecten, het verzorgen van ramingen en het adviseren hierover ten aanzien van beleidsterreinen waarvoor de directeur-generaal Participatie en Inkomenswaarborg verantwoordelijk is, met uitzondering van de verantwoordelijkheden die volgens artikel 6 zijn belegd bij het hoofd van de afdeling Verzekeringen en Werk.

  • 2. De in het eerste lid genoemde advisering omvat mede advisering aan een bewindspersoon en leden van het Managementteam van het ministerie.

B

Artikel 6 komt te luiden:

Artikel 6

  • 1. Het hoofd van de afdeling Verzekeringen en Werk is verantwoordelijk voor het toetsen van beleidsvoorstellen op budgettaire gevolgen en financieel-economische aspecten, het verzorgen van ramingen en het adviseren hierover ten aanzien van:

    • a. de beleidsterreinen waarvoor de directeur-generaal Werk verantwoordelijk is;

    • b. de beleidsterreinen waarvoor de afdeling Naleving, Gegevensuitwisseling en Regeldruk van de directie Uitvoeringsbeleid en Naleving verantwoordelijk is;

    • c. de beleidsterreinen waarvoor de directie Inkomensverzekeringen en -voorzieningen verantwoordelijk is, met uitzondering van het beleidsterrein inkomensvoorziening.

  • 2. De in het eerste lid genoemde advisering omvat mede advisering aan een bewindspersoon en leden van het Managementteam van het ministerie.

C

In artikel 12, eerste lid, onderdeel b, wordt de zinsnede ‘ten hoogte van € 5.000 per overeenkomst’ vervangen door: ten hoogte van € 12.500 per overeenkomst.

ARTIKEL II

Deze regeling treedt in werking met ingang van de eerste dag na de dagtekening van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 november 2014.

Deze regeling zal in de Staatscourant worden geplaatst.

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze, F. Diepstraten Directeur Financieel-Economische Zaken

Naar boven