Logo Berkelland
Vaststelling wijziging bestemmingsplan Beltrumseweg 11 in Borculo, Berkelland

Voor het perceel Beltrumseweg 11 in Borculo geldt het bestemmingsplan “Buitengebied, integrale herziening” (Borculo). In dit bestemmingsplan staat dat het perceel mag worden gebruikt voor het agrarisch bedrijf. Na een wijziging van het bestemmingsplan kan de gemeente toestaan dat het perceel mag worden gebruikt voor de woonfunctie.

Burgemeester en wethouders hebben besloten om toe te staan dat het perceel mag worden gebruikt voor de woonfunctie. Hiervoor hebben burgemeester en wethouders op 12 mei 2015 het bestemmingsplan “Buitengebied integrale herziening, wijziging 2015-3 (Beltrumseweg 11 Borculo)” vastgesteld.

Voor dit bestemmingsplan is geen exploitatieplan vastgesteld.

Inzage

Het besluit met de bijlagen, waaronder het bestemmingsplan “Buitengebied integrale herziening, wijziging 2015-3 (Beltrumseweg 11 Borculo)”, ligt ter inzage van 20 mei tot en met 30 juni 2015 in de Publiekswinkel, Marktstraat 1 in Borculo.

Deze publicatie, het besluit en het vastgestelde bestemmingsplan met de bijlagen kunt u ook vinden op de gemeentelijke website www.gemeenteberkelland.nl, onder ‘Bestemmingsplannen’ en ‘Ter inzage’. U kunt het vastgestelde bestemmingsplan en de bijlagen ook bekijken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het plan is NL.IMRO.18590000WPBGB20150003.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen deze termijn tegen het vastgestelde bestemmingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA in Den Haag.

Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden die bij burgemeester en wethouders tijdig zienswijzen inbrachten tegen het ontwerpbestemmingsplan en voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest.

Inwerkingtreding en voorlopige voorziening

Het bestemmingsplan treedt in werking op 1 juli 2015 tenzij binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een belanghebbende kan zo’n verzoek pas indienen na het indienen van een beroepschrift.

Overeenkomst

De eigenaar van Beltrumseweg 11 heeft met de initiatiefnemer voor het ontwikkelen van een crematorium aan de Groenloseweg 2 in Haarlo een overeenkomst afgesloten over het overdragen van de ammoniakrechten.

Naar boven