Logo Sittard-Geleen
Ontwerpbestemmingsplan ‘Stationsomgeving Sittard, herziening 1 (Holleweg)’, Sittard-Geleen

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij hebben ingestemd met een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Stationsomgeving Sittard’, dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening in ontwerp ter visie ligt.

Het plangebied heeft betrekking op een perceel aan de Holleweg te Sittard, dat gelegen is tussen de woningen met de adressen Holleweg 14 en Holleweg 20. Het perceel is kadastraal bekend als Sittard, sectie D, nummer 6189. In het plan is een bouwvlak opgenomen dat de bouw van een vrijstaande woning ter plaatse mogelijk maakt. Deze voorheen reeds bestaande bouwmogelijkheid is bij de vaststelling van het oorspronkelijke bestemmingsplan ‘Stationsomgeving Sittard’ in 2013 abusievelijk niet meegenomen. Met deze herziening wordt deze omissie hersteld.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken liggen met ingang van 14 mei 2015 gedurende zes weken (dus tot en met 24 juni 2015) ter inzage bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen (stadhuis, Markt 1). Het plan is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de hierboven genoemde termijn kan eenieder mondelinge of schriftelijke zienswijzen indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met het team Gebiedsontwikkeling, telefoon (046) 4778738.

13 mei 2015

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen

Naar boven