Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Geerdesweg 1
Logo Winterswijk
Burgemeester en wethouders maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Winterswijk in de vergadering van donderdag 30 april 2015 het bestemmingsplan Geerdesweg 1 heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de bestemming “bedrijf” naar “wonen” en maakt realisatie van een woning mogelijk.
Inzagetermijn
Het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan ligt vanaf woensdag 13 mei 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentekantoor aan de Stationsstraat 25. De plannen zijn ook digitaal te raadplegen via onze website www.winterswijk.nl alsook via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is: NL.IMRO.0294.BP1403BGGEERDESWG1-VA01.
Beroep
Gedurende de beroepstermijn, (van donderdag 14 mei tot en met woensdag 24 juni 2015) kan bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State beroep worden ingesteld tegen het raadsbesluit.Beroep kan worden ingesteld door:
Belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend;
Belanghebbenden die kunnen aantonen dat ze redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen;
Eenieder, tegen de wijzigingen die ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan bij de vaststelling zijn aangebracht.
Het beroepschrift kunt u sturen aan de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag.
Het vaststellingsbesluit treedt in werking op donderdag 25 juni 2015. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak wordt ingediend, treedt dit besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.
Naar boven