Logo Maastricht
Verleende omgevingsvergunning/projectafwijkingsbesluit B&B Bodemsweg 3A01 en 3A02, Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat de verleende omgevingsvergunning inclusief projectafwijkingsbesluit betreffende de te realiseren B&B Bodemsweg 3A01 en 3A02 ter inzage wordt gelegd. De omgevingsvergunning is bekend onder kenmerk 2014.0970WB. Er is geen exploitatieplan vastgesteld.

Ter inzage legging en digitaal opvraagbaar

Met ingang van 16 mei 2015 ligt de omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken ter inzage bij het Gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht. Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.ovBodemsweg3A-vg01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is het bestemmingsplan te raadplegen op de gemeentelijke website:

www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

Beroep

Binnen een periode van zes weken na de bekendmaking is beroep mogelijk voor belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen de ontwerpomgevingsvergunning/projectafwijkingsbesluit, voor degene aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij dat niet hebben gedaan en voor een ieder voor zover het beroep betrekking heeft op wijzigingen die ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

Het indienen van een beroepschrift tegen een verleende vergunning heeft geen schorsende werking. Om te voorkomen dat gedurende de behandeling van uw beroepschrift uitvoering wordt gegeven aan de activiteit(en), dient u, naast het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen.

Het beroep moet worden ingediend bij de Rechtbank Limburg, Postbus 950, 6040 AZ Roermond. Het ondertekende beroepschrift bevat: de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht en de gronden van het beroep. Voor een dergelijk beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Maastricht, 15 mei 2015

Burgemeester en wethouders van Maastricht, De secretaris, P.J. Buijtels

De burgemeester, O. Hoes

Naar boven