Logo Vlagtwedde
Ontwerpbesluit-omgevingsvergunning Wedderstraat 18, Vlagtwedde

Kennisgeving ontwerpbesluit-omgevingsvergunning

Wet algemene bepalingen omgevingsrecht

Uitgebreide voorbereidingsprocedure

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn vergunning te verlenen:

Voor: het bouwen van bedrijfspanden (waaronder een bedrijfswoning) in strijd met het bestemmingsplan

Locatie: Wedderstraat 18 in Vlagtwedde, kadastraal bekend gemeente Vlagtwedde, sectie L, nummer 1694 en 2291

Zaaknummer: ZA. 14-30544

Activiteiten: Bouwen van een bouwwerk (art. 2.1 lid 1 onder a Wabo);

Gebruik in strijd met een bestemmingsplan (art. 2.1 lid 1 onder c Wabo);

De aanvraag, het ontwerpbesluit-omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen van de raad van de gemeente Vlagtwedde liggen met ingang van 15 mei 2015 gedurende zes weken, tijdens kantooruren, voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis. De stukken zijn tevens digitaal in te zien via www.vlagtwedde.nl.

Tijdens de periode van ter inzage legging kunnen schriftelijk zienswijzen worden ingebracht. Zij moeten worden gericht aan ons college, Postbus 14, 9550 AA Sellingen.

Er kunnen ook mondeling zienswijzen worden ingebracht. Daarvoor moet vooraf een afspraak worden gemaakt. Voor het maken van deze afspraak en voor nadere informatie over de aanvraag, het ontwerpbesluit-omgevingsvergunning, de verklaring van geen bedenkingen kunt u via ons algemeen telefoonnummer contact opnemen met de heer K. Gringhuis.

Een beroepschrift tegen de definitieve omgevingsvergunning kunt u te zijner tijd alleen indienen als u belanghebbende bent in de zin van artikel 1:2, lid 1 van de Algemene wet bestuursrecht en zienswijzen heeft ingebracht tegen de ontwerpomgevingsvergunning of kunt aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest.

Naar boven