Logo Urk
Voorbereidingsbesluit bestemmingsplan Supermarkten, Urk

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Urk maakt op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 4 mei 2015 heeft besloten te verklaren dat een bestemmingsplan Supermarkten wordt voorbereid zoals aangegeven op de bij het besluit behorende en als zodanig gewaarmerkte situatietekening nl.imro.0184.vbb2015Super.

Het voorbereidingsbesluit wordt genomen om te voorkomen dat ongewenste planologische ontwikkelingen ten gevolge van de realisatie dan wel uitbreiding van supermarkten leiden tot negatieve effecten op de winkelstructuur en het woon- en leefklimaat van de gemeente Urk.

Het voorbereidingsbesluit geldt voor een termijn van een jaar en is in werking getreden op 7 mei 2015. Tegen dit besluit is op grond van artikel 8:5 van de Algemene wet bestuursrecht geen bezwaar en beroep mogelijk.

Het voorbereidingsbesluit ligt met ingang van donderdag 7 mei 2015 gedurende zes weken tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage bij het Gemeenteportaal, afdeling Publiekszaken, Singel 9 te Urk.

Daarnaast is het voorbereidingsbesluit te raadplegen via de website van de gemeente Urk: www.urk.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

De bronbestanden zijn te vinden op: http://www.gisnet.nl/ruimtelijkeplannen/urk

Naar boven