Logo Laren
Wijzigingsplan Molenweg 8 vastgesteld, Laren

Burgemeester en wethouders van Laren maken, op grond van het bepaalde in artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat zij op 6 mei 2015 het wijzigingsplan Molenweg 8, NL.IMRO.0417.WPMolenweg8-Va01, hebben vastgesteld. De wijziging houdt in dat het bouwvlak is verplaatst ten behoeve van nieuwbouw.

Ter inzagelegging

U kunt het wijzigingsplan met bijbehorende stukken gedurende 6 weken inzien tussen 19 mei en 30 juni 2015 in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5 in Eemnes bij de balie Vergunningen. De balie is geopend op maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur. Op woensdag en vrijdag wordt alleen op afspraak gewerkt. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 14 035. Let op: Vanaf 1 juni aanstaande is de balie alleen nog op afspraak open op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot12.30 uur. Het wijzigingsplan kunt u ook bekijken op www.laren.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan een beroepschrift worden ingediend door degene die een zienswijze kenbaar heeft gemaakt. Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EZ in Den Haag.

Indien geen zienswijze kenbaar is gemaakt, dan kan alleen beroep aangetekend worden tegen wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan.

Voorlopige voorziening

In geval van spoedeisend belang kan, gelijktijdig met het indienen van een beroepschrift, een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Raad van State.

Inwerkingtreding

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening ingediend, wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort tot het moment waarop op het verzoek is beslist.

Naar boven