Voornemen tot vaststelling wijzigingsplan Munnekeweg 10 Grootegast
Logo Grootegast
 
Publicatiedatum 12 mei 2015
 
Burgemeester en wethouders geven gelet op artikel 1.3.1 Bro kennis van het voornemen een wijziging van het bestemmingsplan vast te stellen om zo een uitbreiding van de ligboxenstal mogelijk te maken op het perceel plaatselijk bekend Munnekeweg 10 te Grootegast, kadastraal bekend gemeente Grootegast, sectie L, nummer 305.
 
Het plangebied omvat het gebied zoals is aangegeven op de kaart die bij het ontwerp-wijzigingsbesluit hoort. Het plan is in strijd met het bestemmingsplan. Het college kan de bestemming wijzigen overeenkomstig artikel 3.6 Wet ruimtelijke ordening. Daarmee wordt de positie van het bouwvlak gewijzigd, zodat de uitbreiding van de ligboxenstal kan worden gerealiseerd.
 
Het ontwerpbesluit en bijbehorende stukken liggen van woensdag 13 mei 2015 tot en met dinsdag 23 juni 2015 (gedurende zes weken) ter inzage bij de balie van het gemeentehuis tijdens de openingsuren. Het plan is tevens in digitale vorm te raadplegen via de viewer op http://ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0015.WZBG15HERS1-OW01.
 
Tegen het te verlenen ontwerp-wijzigingsbesluit kan een ieder gedurende de termijn van de ter inzage legging mondeling en schriftelijk zienswijzen indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Grootegast, postbus 46, 9860 AA Grootegast of via het e-mail adresruimtelijkeplannen@grootegast.nl.
Naar boven