Logo Amsterdam
Kennisgeving ontwerpomgevingsvergunning Rembrandtplein/ Beeldengroep Rembrandt, Amsterdam

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Amsterdam maakt bekend dat van 16 mei tot en met 25 juni 2015 de ontwerpomgevingsvergunning

NL.IMRO.0363.A1513PBSTD-OW01 voor het adres: Rembrandtplein/ Beeldengroep Rembrand, voor een ieder ter inzage zal liggen.

De ontwerpvergunning is aangevraagd voor het tijdelijk plaatsen van een beeldengroep en een mupi op het Rembrandtplein voor een periode van vijf jaar. Deze plaatsing is in strijd met de bestemming ‘Verkeer’ van het bestemmingsplan Zuidelijke Binnenstad. Voor deze strijdigheid wordt een procedure tot afwijking van het bestemmingsplan gevolgd als genoemd in artikel 2.12, lid 2 van de Wabo.

Ter inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt van 16 mei tot en met 25 juni 2015 ter inzage bij:

Gedurende de termijn van terinzageligging kan een ieder mondeling of schriftelijk zijn zienswijze over de ontwerpomgevingsvergunning kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan het stadsdeel Centrum, Directie Dienstverlening, Postbus 202,

1000 AE Amsterdam, onder vermelding van: ‘Zienswijze ontwerpomgevingsvergunning Rembrandtplein/Beeldengroep.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u op werkdagen een afspraak maken via telefoonnummer (020) 552 4416. Een telefonische afspraak dient uiterlijk één week voor het einde van de terinzageligging te worden gemaakt. Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

Amsterdam, 15 mei 2015

Burgemeester en wethouders van Amsterdam

Naar boven