Logo Harderwijk
Bestemmingsplan Reparatieplan Hierden Dorp 2011, Harderwijk

De gemeenteraad heeft op 30 april het bestemmingsplan Reparatieplan Hierden Dorp 2011 ongewijzigd vastgesteld. Met het reparatieplan worden een aantal onvolkomenheden in het bestemmingsplan Hierden Dorp 2011 op een andere manier geregeld c.q. hersteld. Daarnaast worden enkele nieuwe en/of gewijzigde beleidsregels opgenomen in het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 14 mei gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in de stadswinkel van het stadhuis.

Het plan (NL.IMRO.0243.BP00114-0002) kunt u ook raadplegen via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl (bronbestanden http://ruimtelijkeplannen.harderwijk.nl/plans). Het plan is ook in te zien op de website van de gemeente Harderwijk onder: www.harderwijk.nl/plannenhierdendorp.

Besluit hogere grenswaarden

Gelijk met het vastgestelde bestemmingsplan ligt het besluit tot vaststelling van hogere grenswaarden ten behoeve van het bestemmingsplan ter inzage. Het collegebesluit is op 9 maart genomen en voorziet in de vaststelling van een hogere waarde, als bedoeld in artikel 59 en 83 van de Wet geluidhinder.

Beroep instellen

Gedurende bovengenoemde termijn kan tegen het vastgestelde bestemmingsplan en het besluit tot vaststelling hogere grenswaarden, beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus20019, 2500 EA ’s-Gravenhage worden ingesteld door een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij/zij geen zienswijzen heeft ingediend.

Een ingesteld beroep heeft geen schorsende werking. Hiervoor kunt u een apart verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Informatie: afd. Ruimte, dhr. J. Haklander, tel. 411911.

Zakelijke beschrijving

Een zakelijke beschrijving van de inhoud van de overeenkomst voor de percelen Grevenhofsweg 1/1A/1B ligt gedurende dezelfde periode op dezelfde locatie voor een ieder ter inzage. Tegen de gesloten overeenkomst en de zakelijke beschrijving kan geen bezwaar of beroep worden ingediend. Informatie: dhr. A. Koopmans, tel. 411 245.

Naar boven