Logo Weststellingwerf
Omgevingsvergunning en verklaring van geen bedenkingen Meulewiek 4 te Noordwolde, Weststellingwerf

Burgemeester en wethouders maken bekend dat een omgevingsvergunning is verleend met een afwijking ingevolge artikel 2.12 lid 1, sub a, onder 3 Wabo voor de bouw van een uitvaartcentrum op het perceel Meulewiek 4 te Noordwolde.

De uitgebreide procedure die voor deze omgevingsvergunning is doorlopen, schrijft de aanwezigheid van een goede ruimtelijke onderbouwing en een verklaring van geen bedenkingen van de gemeenteraad voor. Een ruimtelijke onderbouwing is aanwezig. De gemeenteraad verleende op 6 oktober 2014 een voorlopige verklaring van geen bedenkingen en besloot daarbij dat deze als definitief wordt beschouwd als er geen zienswijzen worden ingediend. Omdat vervolgens geen zienswijzen zijn ingediend is de verklaring nu definitief.

De omgevingsvergunning ligt met bijbehorende stukken met ingang van donderdag 22 januari 2015 tot en met woensdag 4 maart 2015 ter inzage. Om de stukken in te zien kunt u gedurende de openingstijden terecht bij de publieksbalie van de gemeente Weststellingwerf, bezoekadres Griffioenpark 1, 8471 KR te Wolvega. Ook zijn de stukken digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.weststellingwerf.nl/bestemmingsplannen en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kan een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze kenbaar maakte, beroep indienen. Beroep staat ook open voor belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze in te dienen. Het beroep kan worden ingesteld bij Rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Ook kunt u beroep instellen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Om te kunnen inloggen hebt u een elektronische handtekening nodig (DigiD).

Naar boven