Logo Vught
Ontwerpbestemmingsplan ‘Deutersestraat 20, Cromvoirt’, Vught

Burgemeester en wethouders van Vught maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Deutersestraat 20, Cromvoirt’ ter inzage ligt.

Dit bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling en uitbreiding van het bestaande Caravancentrum Cromvoirt op de locatie Deutersestraat 20 te Cromvoirt en in de oprichting van vier Ruimte voor Ruimte woningen op de naastgelegen gronden.

Het ontwerp van het bestemmingsplan met bijlagen ligt van donderdag 14 mei tot en met woensdag 24 juni 2015 gedurende zes weken ter inzage bij de ontvangst- en informatiebalie van het gemeentekantoor, Secretaris van Rooijstraat 1 te Vught. U kunt de stukken ook raadplegen via internet (www.vught.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl onder ID-nummer NL.IMRO.0865.bgBPdeutersestr20-ON01, thuis of in de hal van het gemeentekantoor. Tegen betaling zijn afschriften van de ter inzage liggende stukken verkrijgbaar.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan wordt gericht aan de gemeenteraad van Vught. Het postadres is: Postbus 10100, 5260 GA Vught. Voor het geven van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling, mevrouw C. van den Wildenberg, (073) 6580 162.

Naar boven