Logo Heusden
Ontwerpomgevingsvergunning Valeriusstraat 6, Drunen, Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat zij heeft ingestemd met de ontwerpomgevingsvergunning Valeriusstraat 6, Drunen (NL.IMRO.0797.valeriusstraat-OV01).

Het plangebied ligt in Venne Oost aan de Valeriusstraat in Drunen. In 2013 heeft de gemeente de voormalige kleuterschool daar verkocht aan S2 Ontwikkeling BV. Deze wil de locatie herontwikkelen als woonlocatie. De percelen zijn kadastraal bekend als: gemeente Drunen, sectie L, nummers 2359, 6959 en 6960.

De aanvrager is van plan om de voormalige kleuterschool te slopen en zeven rijwoningen te realiseren. Op dit moment staat de voormalige kleuterschool leeg. De bestemming staat de gewenste bouw en het gebruik niet toe. De aanvrager besloot daarom om een omgevingsvergunning met uitgebreide procedure conform de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) aan te vragen. Daarmee is het mogelijk af te wijken van het bestemmingsplan en het project te realiseren.

Inzage

De ontwerpomgevingsvergunning ligt met de bijbehorende stukken met ingang van 14 mei 2015 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van de ontwerpomgevingsvergunning is raadpleegbaar via www.heusden.nl.

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent de ontwerpomgevingsvergunning indienen. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 419308 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wenst u informatie, dan kunt u contact opnemen met MarcoMolijn via het (vijfcijferige) telefoonnummer 14073.

Naar boven